Как започна всичко….

„Gabo Bakery House“ беше дълго чакана мечта. Собственичката, Габи, усъвършенства своята страст към готвенето и печенето и реши да създаде място със страхотна атмосфера, за да покани всеки да опита от нейните специални творения.

Най-отличителните неща в пекарната са домашно приготвените торти, бисквити, различни видове сладки изкушения, сандвичи, кишове, ароматно кафе и джинджифилова лимонада, както за всеки ден, така и за наистина специални поводи като рожденни дни, детски партита, сватби и годишнини.

Каква е нашата мисия…

От денят, в който отворихме врати, ние се посветихме на това, да предлагаме прясна продукция на нашите клиенти, всичкo приготвенo със сърце и душа на място в нашата пекарна. Ние използваме само най-високото и най-доброто качество във всичко, като например истинско масло и яйца, защото те са по-здравословни и имат по-добър вкус, отколкото преработените продукти.
Ние сме посветени на това, което правим и искаме да виждаме усмивките и радостта на лицата на нашите клиенти. И може да прозвучи като клише, но всичко, което правим тук е изпечено с любов.

Специални поръчки...

Когато става въпрос за специални поръчки, само ни кажете от какво имате нужда и ние ще го приготвим . Някои от нашите по-известни специални поръчки включват сезонни тематични изделия като бисквитки, торти за рожден ден или сватба, сладък бар. Ако търсите безглутенови, без захарни и веган варианти – няма нужда да търсите повече, ние ще създадем нещо специално за вашите нужди.

Благодарим, че посетихте нашият сайт.

Надяваме се, че ще се видим в „Gabo Bakery House“ скоро!

divider-works1200

Gabo Bakery House

Адрес:  ул. Славище 1  (от към Южен Парк),
кв. Лозенец, София

 

Работно време:

Понеделник до Петък -08:00 до 18:00

Събота – 09:00 до 17:00


Телефони:

0895 961 118

For English:

Можете да се свържете с нас за всякакви запитвания!

Please leave this field empty.

Следете ни

facebook

twitter

Gabó Bakery House © 2016